MATERIALELE NOASTRE

INGREDIENTELE NOASTRE SECRETE

Pentru a ne asigura ca va oferim cea mai inalta calitate, noi la randul nostru trebuie sa ne asiguram ca avem materialele necesare pentru a face posibil acest lucru. Mai jos am pus la dispozitie materialele pe care le folosim pentru a livra calitatea care ne-a construit reputatia. Pe scurt:

 • Feronerie ROTO, MACO
 • Sticla FLOAT
 • Sticla model SABLAT
 • Sticla DUPLEX
 • Profile Nemtesti (Veka, Rehau, Salamander)
 • Porti Garaj
 • Sisteme de umbrire si protectie solara

FERONERIA - LA CEL MAI INALT NIVEL

Feroneria ROTO & MACO
Feroneria Roto NT stabileste noi standarde de protectie. Fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei. Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara.

Feronerie Maco "Mayer & Co" este conceputa pentru ferestre si usi din PVC cat si pentru cele din lemn cu diferite tipuri de deschideri ascilante, oscilantbalante, balante si diferite geometrii dreptunghiulare, arcuite, segmentare, trapezoidale, triunghiulare.

TIPURI DE STICLA UTILIZATE DE NOI

Tipul float este fabricat prin flotarea unei benzi continue de sticla pe o baie metalica (prin tehnologia "float"). Este fabricat din sticla calcosodica, de inalta calitate, avand fete plan paralele, suprafata naturala si transparenta nedistorsionata.

Produsele Saint-Gobain Glass pentru ferestre cu geam termopan de înaltă performanță au apărut din nevoia de a îmbunătăți eficiența energetică a clădirilor, prin reducerea consumului de energie și scăderea emisiilor de CO2.

Dincolo de aspectele legate strict de mediu, utilizând sticla Saint-Gobain Glass în componența ferestrelor cu geam termopan ale locuinței dumneavoastră, contribuiți la îmbunătațirea calității vieții datorită beneficiilor pe care aceasta le poate oferi: izolare termică, control solar, confort pe timpul zilei, economisirea energiei, siguranță și securitate, izolare fonică.

Sticla float: Glas Trosch - EUROGLAS, SAINT-GOBAIN, GUARDIAN

GEAM SABLAT

Sablarea mecanica a sticlei este procesul de finisare prin suflare abrazivă a suprafetelor de sticlă sau a alt material solid. Aceasta se realizează cu ajutorul materialelor abrazive granulare care sunt propulsate cu viteză spre suprafetele de prelucrat.

 • SAINT-GOBAIN
 • GLASS TROSCH
 • GUARDIAN & EUROGLASS

GEAMUL DE TIP DUPLEX

Geamul din sticlă stratificată constituie un element de construcţie excepţional pentru vitrajele de siguranţă.Sticla stratificată se fabrică prin îmbinarea plană a două sau a mai multor foi de sticlă "float" clară, colorată, reflectorizantă sau de sticlă ornamentală (modelul Crepi) cu unul sau cu mai multe straturi de folie polivinilbutiral (PVB) clară, colorată, transparentă sau opacă, caracterizată prin rigiditate deosebită, adeziune şi elasticitate. În cazul spargerii geamului, cioburile rămân prinse pe folie, ceea ce duce la scăderea sau eliminarea totală a accidentării oamenilor în urma unui atac întâmplător, criminal sau terorist.

Geam de tip DUPLEX:

 • Saint-Gobain
 • Glass Trosch
 • Guardian & Euroglass

Tamplarie PVC

DIN CEA MAI INALTA CALITATE GERMANA
VEKA activeaza la nivel mondial ca un grup de companii, avand o prezenta activa in peste 50 de piete nationale. Reteaua mondiala de unitati de productie, centre logistice si birouri de vanzari ne permite sa intelegem si sa ne adaptam oricaror cerinte si dorinte specifice ale celor peste 3000 de parteneri ai nostri, oferind diversitate in indeplinirea dorintelor individuale. In cei peste 40 de ani de existenta, VEKA si-a perfectionat constant gama de solutii tehnice din portofoliu, dar, mai mult decat atat, si-a dezvoltat mecanismele interne si serviciile cu valoare adaugata puse la dispozitia partenerilor din toata lumea.

Prin inovaţii de excepţie şi printr-o înaltă fiabilitate, REHAU îşi creează avantaje concurenţiale pe termen lung. Know-how-ul specific celor trei domenii de specialitate Construcţii, Automotive şi Industrie este interconectat în mod consecvent. Fiindcă poziţia de lider internaţional în sfera produselor, consultanţei şi a service-ului se consolidează prin oferte de sistem şi servicii ajunse la maturitate. Orientarea antreprenorială pe termen lung face din REHAU un partener independent şi de încredere pentru clienţii din întreaga lume.

Profilele PVC SALAMANDER vin din cel mai bun loc.

SALAMANDER are productia de profile PVC pentru ferestre si usi dar si centrul logistic in Bavaria, cu o lunga istorie, decenii de experienta si know-how.

Salamander si pantofii au fost mult timp doua cuvinte inseparabile, ca si spiritul intreprinzator si inventivitatea care au caracterizat compania inca de la inceput.

SISTEME DE UMBRIRE SI PROTECTIE SOLARA

 • Jaluzele
  • Verticale
  • Orizontale
 • Rolete
  • Roletele textile, denumite si rulouri interioare, va protejeaza locuinta sau biroul de lumina si de caldura soarelui si va asigura intimitatea de care aveti nevoie. Roletele sunt totodata un element de design modern si elegant, care schimba in mod placut aspectul oricarei incaperi. Roletele sunt acum un lux accesibil.
 • Rulouri exterioare
  • Rulourile exterioare sunt certificate de asociatia asiguratorilor din Europa. Au fost create pentru a reprezenta solutia excelenta antiefractie , de protectie impotriva ploilor cu grindina cat si pentru protectia solara si confortul dumneavoastra. Acest produs a fost mereu si va fi un succes garantat deoarece se poate monta la toate tipurile de ferestre si usi, terase sau mansarde.
Link-uri utile
Contacteaza-nePolitică de confidențialitatePolitica de cookiesANPC

© Copyright 2023. Toate drepturile rezervate.

menu